Voeding

Een gezonde leefstijl bestaat uit een combinatie van voldoende beweging, ontspanning én gezonde voeding.

Speciale app voor voeding

Bij Bodysolutions maken we voor voeding gebruik van de Vytal App.

VYTAL, de meest complete voedingsapp ooit. Afvallen, aankomen, meer variatie en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. Calorieën tellen is niet meer nodig.
Wij stellen een voedingsschema met je op en houden daarbij volledig rekening met jouw doelstelling en voorkeuren. Via de coach omgeving kunnen we precies zien wat je gegeten hebt, nog gaat eten en je bijsturen, indien nodig.
Dagelijks staan er maaltijden voor je klaar. Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een andere maaltijd klaar.
Jij krijgt toegang tot 1500+ lekkere recepten, een boodschappenlijstje en kunt zelfs je boodschappen direct thuis laten bezorgen!
Nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor een gratis training! Waarom langer wachten?!

Supplementen van Orangefit

We nemen je gezondheid serieus en zetten altijd een stap extra om je de beste kwaliteit en service te garanderen. Onze producten (Orange fit) worden regelmatig getipt door diëtisten, voedingsdeskundigen en zelfs dokters. Met ons merk willen we huidige en volgende generaties laten zien hoe je het maximale uit jezelf kan halen. En eerlijk is eerlijk, meer plantaardig is ook beter voor de planeet.

Orangefit® is volledig plant-based. We gebruiken ingrediënten waar je lichaam goed op reageert én van profiteert. We gaan altijd tot het gaatje om smaken en formules te perfectioneren, ook als dat een jaar duurt. Orangefit® heeft het beste met je voor. Bij ons hoef je geen labels te checken.

Vraag jouw gratis proefsessie aan en ervaar het zelf!

Lees hier hoe we met jouw privacy omgaan.

*verplichte velden

Vraag jouw gratis proefsessie aan en ervaar het zelf!

Lees hier hoe we met jouw privacy omgaan.

*verplichte velden