Personal Training

Wil jij het maximale uit jezelf halen? Dan is Personal Training PT30 speciaal geschikt voor jou! In 30 minuten haalt een ervaren Personal Trainer het beste in jou naar boven. De trainer kijkt naar jouw doel en trainingsniveau, en belegeidt je in no time naar het behalen van je doelen. Daarnaast fungeert de Personal Trainer als jouw motivator en 'stok achter de deur'.

Waarom PT30?

- Trainen op een tijdstip dat jou uitkomt;

- Effectief en doelgericht trainen;

- In 30 minuten maximaal resultaat;

- Deskundige begeleiding

Interesse? Plan direct jouw vrijblijvende kennismaking en informeer naar de mogelijkheden!

 

 

Sportschool Bodysolutions in IJsselstein, Zeist & Houten is dé plek voor mensen die willen trainen in weinig tijd. Bij Bodysolutions IJsselstein, Zeist & Houten ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Vraag nu jouw Maand Gratis aan. Doe de lidmaatschapstest om te kijken welk abonnement het beste bij jou past.

 

Let op, in augustus zijn wij op vrijdagavond gesloten

Beste Sporters, Gedurende de maand augustus zijn wij op vrijdagavond gesloten, vanaf september zijn wij er ook weer op vri...

Lees meer

Openingstijden Hemelvaart & 2 juni & Pinksteren

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren hanteren we aangepaste openingstijden: Donderdag 30 mei (Hemelvaart) - geopend 9.00-12....

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.