Voeding

Gezonde voeding is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl.

Bodysolution kan jou daarbij begeleiden. Met het voedingsprogramma BodySupport ben je slimmer bezig. Of je nu wil afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wil halen. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Body Support is geen dieet; het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan.

Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken. Daarvoor heb je ook een persoonlijke coach en de mobiele applicatie. Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen. Eten wordt weer leuk! Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer.

Meer informatie? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Sportschool Bodysolutions in IJsselstein, Zeist & Houten is dé plek voor mensen die willen trainen in weinig tijd. Bij Bodysolutions IJsselstein, Zeist & Houten ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Vraag nu jouw Maand Gratis aan. Doe de lidmaatschapstest om te kijken welk abonnement het beste bij jou past.

 

Let op, in augustus zijn wij op vrijdagavond gesloten

Beste Sporters, Gedurende de maand augustus zijn wij op vrijdagavond gesloten, vanaf september zijn wij er ook weer op vri...

Lees meer

Openingstijden Hemelvaart & 2 juni & Pinksteren

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren hanteren we aangepaste openingstijden: Donderdag 30 mei (Hemelvaart) - geopend 9.00-12....

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.