Voeding

Gezonde voeding is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl.

Bodysolution kan jou daarbij begeleiden. Met het voedingsprogramma BodySupport ben je slimmer bezig. Of je nu wil afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wil halen. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Body Support is geen dieet; het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan.

Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken. Daarvoor heb je ook een persoonlijke coach en de mobiele applicatie. Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen. Eten wordt weer leuk! Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer.

Meer informatie? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Sportschool Bodysolutions in IJsselstein, Zeist & Houten is dé plek voor mensen die willen trainen in weinig tijd. Bij Bodysolutions IJsselstein, Zeist & Houten ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Vraag nu jouw Gratis Proefles aan. Doe de lidmaatschapstest om te kijken welk abonnement het beste bij jou past.

 

Het is zover… we kunnen weer samen gaan sporten!

Beste sporter of toekomstig sporter van Bodysolution, Goed nieuws! We mogen buiten gaan sporten in kleine groepen, dus ...

Lees meer

Corona Update

Beste sporter bij Bodysolutions, De maatregelen tegen het Corona-virus zijn verlengd. Wat betekent dat onze Clubs iets lange...

Lees meer
Meer nieuws
 • Vacature Lifestyle Coach

  Vacature Lifestyle Coach

  Wij zijn opzoek naar een nieuwe Lifestyle Coach!

  Lees meer
 • Milon Cirkel

  Milon Cirkel

  Lees hier alles over de Milon Cirkel

  Klik Hier