Veelgestelde vragen

Wat zijn jullie openingstijden?

Hier vind je de openingstijden van onze clubs:

Openingstijden Bodysolution Zeist

Openingstijden Bodysolution Houten

Openingstijden Bodysolution IJsselstein

Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. Deze worden altijd gepubliceerd op de website onder de reguliere openingstijden.

 

Wat kost een lidmaatschap?

Bodysolution biedt verschillende mogelijkheden. Vul onze lidmaatschapstest in en ontdek wat bij je past.

 

Wordt mijn lidmaatschap stilzwijgend verlengd?

Na de afgesproken contractduur van je lidmaatschap wordt je lidmaatschap maandelijks verlengd.

 

Kan ik mijn lidmaatschap pauzeren?

Je lidmaatschap kan bij uitzondering gepauzeerd worden in geval van aantoonbare ziekte/blessure of verhuizing naar een andere woonplaats. Een aanvraag hiervoor kun je doen in de club.

 

Wat houdt de 90 dagen 100% tevredenheidsgarantie in?

Ben jij binnen 90 dagen niet 100% tevreden? Dan kun je gebruikmaken van de garantieregeling en je lidmaatschap na 90 dagen opzeggen. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden; de aanvraag is ingediend binnen 90 dagen na de eerste sportsessie, er is minimaal 20 keer gesport ten tijden van de garantie-aanvraag.

 

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Je kunt je lidmaatschap opzeggen in de club. De coach vult samen met jou een opzegverzoek. De administratie-afdeling neemt binnen een week contact met je op.

 

Waar vind ik jullie algemene voorwaarden?

Na je inschrijving ontvang je onze algemene voorwaarden in je mailbox. Ook kun je de algemene voorwaarden op onze website nalezen.

 

Ik heb een vraag over mijn abonnement of de contributie.

  • * velden zijn verplicht.

Let op, in augustus zijn wij op vrijdagavond gesloten

Beste Sporters, Gedurende de maand augustus zijn wij op vrijdagavond gesloten, vanaf september zijn wij er ook weer op vri...

Lees meer

Openingstijden Hemelvaart & 2 juni & Pinksteren

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren hanteren we aangepaste openingstijden: Donderdag 30 mei (Hemelvaart) - geopend 9.00-12....

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.