Succesverhalen

Pascalle - 51 jaar

Ik ben Pascalle Commu (51) zit in de overgang en ben op 1 mei begonnen met Milon training.

Mijn verhaal:

Een jaar geleden kreeg ik hartritmestoornissen waardoor ik aan de medicijnen moest om mijn hartslag kunstmatig laag te houden. Resultaat was dat ik 10 kg aangekomen was in dat jaar en me daar diep ongelukkig door voelde.

Gelukkig mocht ik in april van dit jaar stoppen met de medicatie en zocht ik een manier om wat aan mijn conditie te doen.

Naar een grote sportschool gaan zag ik niet zitten en nadat ik meerdere malen op Facebook een advertentie van Bodysolutions  zag staan over de Milon cirkel dacht ik dat dit wellicht de uitkomst kon zijn. Ik heb een afspraak gemaakt voor een intake waarin goed uitgelegd werd wat Milon precies inhoud.

Op 1 mei is het grote werk begonnen. In de eerste instantie schrok even van mijn lichaamsgewicht en dacht, dit komt nooit meer goed. Maar na 19 trainingen kan ik zeggen dat ik al 5,9 kg afgevallen ben.

Dit merk ik ook aan mijn kleding.

Het is natuurlijk niet alleen het sporten ik heb ook mijn leefstijl aangepast. Ik snoep niet meer, eet gezond en regelmatig drink weinig tot geen alcohol en ben zelfs van 15 kopjes cappuccino naar koffie zwart gegaan. En natuurlijk heb ik af en toe een cheat day dan ga ik een extra dagje trainen in de milon cirkel. Het is maar 35 minuten per keer en dat maakt het zo aantrekkelijk. Ook de persoonlijke begeleiding is erg prettig.

Ik raad deze manier van sporten iedereen aan die een druk leven heeft en maar weinig tijd heeft om wat aan lichaamsbeweging te doen.

Maximiliaan - 33 jaar

Ik ben Maximiliaan en 33 jaar jong. Na klachten van mijn knieën en rug heb ik besloten
en goede sportschool te zoeken. Na even zoeken kwam ik uit bij Bodysolutions op podiumweg.
Daar stond een team vakkundige mensen te wachten om mij te helpen afvallen en een fijne en
goede conditie op te laten bouwen. 

Ik ben inmiddels 4 weken aan het sporten en sinds 3 weken begonnen met voedingsbegeleiding.
Het resultaat is geweldig! Ik ben inmiddels van 103,8 naar 96,8 kilo gegaan.
Eerlijk waar, het team van Bodysolutions weet hoe ze ieder persoon persoonlijk moet helpen.
Geen (loze) woorden maar werkelijk daden. Ze hebben de tijd voor je en nemen deze ook.
Wilt u fitter worden en gewicht kwijt raken neem de stap net als ik en loop eens binnen bij
Bodysolutions op podiumweg 2.

Hopelijk heb ik u ook kunnen motiveren en u minimaal de stap laten zetten om eens
te informeren bij Bodysolutions.

Team Bodysolutions bedankt voor het resultaat tot nu toe.

Wil jij net zo succesvol als Pascalle en Maximiliaan worden? Vraag dan nu jouw gratis maand sporten aan!

Bodysolutions IJsselstein heeft een speciale actie voor nieuwe leden: 1 maand gratis sporten! Vul jouw naam, e-mail en telefoonnummer in om de gratis maandkaart te claimen. We bellen je om een vrijblijvende afspraak te maken.

 

Let op, in augustus zijn wij op vrijdagavond gesloten

Beste Sporters, Gedurende de maand augustus zijn wij op vrijdagavond gesloten, vanaf september zijn wij er ook weer op vri...

Lees meer

Openingstijden Hemelvaart & 2 juni & Pinksteren

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren hanteren we aangepaste openingstijden: Donderdag 30 mei (Hemelvaart) - geopend 9.00-12....

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.