100% tevredenheidsgarantie bij Bodysolutions

Wil jij de Milon Cirkel eens uitproberen? Dit is je kans! Kies snel op het onderstaande contactformulier onze vestiging bij jou in de buurt en vraag een gratis kennismaking aan.
 

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE 

Ben jij binnen 90 dagen niet 100% tevreden? Maak dan gebruik van onze garantieregeling.
Voor jij een garantie-aanvraag indient bij onze administratie is het belangrijk dat jij aan de volgende twee eisen hebt voldaan:

  • De aanvraag is ingediend binnen 90 dagen na de eerste sportsessie
  • Er is minimaal 20 keer gesport ten tijden van de garantie-aanvraag

Het beroepen op de tevredenheidsgarantie kan via een van onze medewerkers op de club.

 

Plan nu jouw gratis kennismaking

Ervaar de Milon Cirkel zelf. Vraag nu snel jouw Gratis kennismaking aan op onze club door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Sportschool Bodysolutions in IJsselstein, Zeist & Houten is dé plek voor mensen die willen trainen in weinig tijd. Bij Bodysolutions IJsselstein, Zeist & Houten ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Vraag nu jouw Maand Gratis aan. Doe de lidmaatschapstest om te kijken welk abonnement het beste bij jou past.

Let op, in augustus zijn wij op vrijdagavond gesloten

Beste Sporters, Gedurende de maand augustus zijn wij op vrijdagavond gesloten, vanaf september zijn wij er ook weer op vri...

Lees meer

Openingstijden Hemelvaart & 2 juni & Pinksteren

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren hanteren we aangepaste openingstijden: Donderdag 30 mei (Hemelvaart) - geopend 9.00-12....

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.