Facelift niet chirurgisch en non-invasief

Volledige gezichtsbehandeling in 20 minuten

Wij kunnen u de volgende ONface behandelingen aanbieden:

Myolifting is aangewezen voor een complete behandelingen van niet-chirurgische en niet-invasieve facelift.

Intensive anti-aging is geïndiceerd om rimpels te voorkomen en de gezichtsspieren te trainen.

Sewer system is geïndiceerd om spierspanning te verlichten en voert een volledige ontspannende gezichtsdrainage uit.

Recovery is een programma voor spierherstel na een operatie of na het gebruik van botulinetoxine (botox) of behandelingen met hyaluronzuur (fillers).

RF collageen (RF = radiofrequentie) waarbij we de lederhuid (dermis) verwarmen en het verhogen/stimuleren van collageen en elastine, het remodelleert en verzacht de huid.

Anti-wrinkle uc en gezichtsverjongingsprogramma is gebaseerd op het herstel van de versteviging in de spieren van het gezicht d.m.v. myostimulatie. Deze behandeling bereikt gezichtsverjonging op een natuurlijke manier, niet alleen vorm, spier en volume herstel, maar ook een aanzienlijke verbetering van de huid door zowel de bloedsomloop en het lymfestelsel te stimuleren.

37% minder rimpels

30% meer spierversteviging

27% toename facelifting

150% toename van collageen

150% toename van elastine

Zonder naalden

Info

Facelift

NIET chirurgisch NIET invasief

ONface is ontstaan om een nieuwe stap te zetten en een doorbraak teweeg te brengen in de wereld van de esthetiek.

Myostimulatie herstelt en verhoogt de ondersteuning van je huid door samentrekking van spieren en verhoogt de dichtheid en kwaliteit van de spierstructuur voor langere duur. Gecombineerd met radiofrequenties die de huid vernieuwt en verzacht door de dermis (lederhuid) te verwarmen en de niveaus van collageen- en elastinevezels te verhogen.

Hiermee bereik je ongelooflijke resultaten in slechts 25 minuten per sessie gedurende 1 x per week.

35% minder rimpels
30% meer spiertonus (spanning)
25% meer wenkbrauw- en wanglift
25% verbeterde huideenheid
27% meer collageenvezels
20% meer elastinevezels

Myostimulatie

De ONface behandeling slaagt erin om alle spieren van het gezicht te trainen. Dit gebeurd snel en effectief door myostimulatie.

Deze behandeling is wel 100x effectiever dan welke handmatige oefening dan ook en bereikt spieren die door andere oefeningen moeilijk te trainen zijn.

Net zoals je resultaat zult zien na het trainen van bijv. armen of benen zal het resultaat van ONface ook zichtbaar zijn.

Door de stimulatie van de spieren in het gezicht zullen de effecten zichtbaar zijn in de huid.

Met ONface bereik je een echte en natuurlijke gezichtsverjonging.

Handmatige gezichtsmassages en gezichtsyoga zijn ook altijd positief om te doen maar zullen nooit in de buurt komen van de effecten van ONface.

Een ONface-sessie van 20 minuten staat gelijk aan meerdere weken gezichtsmassage of gezichtsyoga.

Esthetische gezichtsbehandeling (niet invasief)

Jeugdig herstel van de huid

Gezichtsverjonging met de ONface behandeling is gebaseerd op het herstel van de spiertonus in de gezichtspieren d.m.v. myostimulatie.

Deze behandeling zorgt op natuurlijke wijze voor gezichtsverjonging waarbij niet alleen vorm en spiertonus worden hersteld, maar ook de huid aanzienlijk wordt verbeterd door zowel de bloed- als de lymfecirculatie te stimuleren.

Het is bewezen dat vanaf de leeftijd van 25 jaar de spieren van het gezicht en lichaam hun volume beginnen te verliezen, wat hun vorm en functies beïnvloed in bepaalde mate van contracties. Dit verlies op gezichtsniveau is meer merkbaar en zichtbaar omdat de spieren van het gezicht niet verankerd zijn aan het bot, maar verbonden zijn met andere spieren en de huid. Daarom is het zo dat naarmate de optimale vorm verloren gaat, ze beginnen te ‘verzakken’ of te ‘verslappen’ en het gezicht zijn ovale vorm begint te verliezen. De wangen en jukbeenderen verzakken door het effect van geatrofieerde spieren (=spieren die dunner worden en kracht verliezen) en aan de andere kant verschijnen rimpels op het voorhoofd, rond de ogen (kraaiepootjes) etc.

Dit ontstaat door gestreste spieren die overmatig gespannen zijn.

Vraag jouw gratis proefsessie aan en ervaar het zelf!

Lees hier hoe we met jouw privacy omgaan.

*verplichte velden

Vraag jouw gratis proefsessie aan en ervaar het zelf!

Lees hier hoe we met jouw privacy omgaan.

*verplichte velden