Start jouw Spieren voor Spieren Challenge en steun kinderen met een spierziekte

De maand april staat in het teken van de Spieren voor Spieren Challenge. Ga de uitdaging met jezelf aan en steun kinderen met een spierziekte. De Spieren voor Spieren Challenge houdt in dat je op de speciale stempelkaart aangeeft hoeveel Milon rondjes jij gaat maken in de maand april. Per ronde doneer je een bedrag van bijvoorbeeld 50 cent. Dat doe je zelf of laat je sponsoren door anderen. Maar een Challenge moet wel een uitdaging zijn. Dus spreken we ook af wat je doneert als je het niet haalt… bijvoorbeeld 1 euro per ronde.

Vanaf 25 maart is de stempelkaart verkrijgbaar bij de balie en kan je samen met de coach je eigen Challenge bepalen. De actieperiode loopt de hele maand april. 

Doe het voor jezelf en doe het voor de kinderen met een Spierziekte die jouw steun goed kunnen gebruiken. Je donatie doe je uiterlijk in de eerste week van mei via milon.sportenvoorspieren.nl. Als wij de beste club worden, winnen we eeuwige roem en zal bij ons de cheque-overhandiging plaatsvinden. Gaaf toch?

We hopen dat je meedoet en wensen je alvast een mooie Challenge!

Team Bodysolutions

Waarom moet ik kiezen voor Bodysolutions?

Waarom zou jij moeten kiezen voor Bodysolutions? Voor meerdere mensen met verschillende redenen is Bodysolutions voor hun d&eac...

Lees meer

Aangepaste openingstijden feestdagen

Tijdens de volgende feestdagen hanteren we aangepaste openingstijden:

Lees meer
Meer nieuws
 • Voeding

  Voeding

  Gezonde voeding is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl

  Lees meer
 • Vacature Lifestyle Coach

  Vacature Lifestyle Coach

  Wij zijn opzoek naar een nieuwe Lifestyle Coach!

  Lees meer
 • Milon Cirkel

  Milon Cirkel

  Lees hier alles over de Milon Cirkel

  Klik Hier