Start jouw Spieren voor Spieren Challenge en steun kinderen met een spierziekte

De maand april staat in het teken van de Spieren voor Spieren Challenge. Ga de uitdaging met jezelf aan en steun kinderen met een spierziekte. De Spieren voor Spieren Challenge houdt in dat je op de speciale stempelkaart aangeeft hoeveel Milon rondjes jij gaat maken in de maand april. Per ronde doneer je een bedrag van bijvoorbeeld 50 cent. Dat doe je zelf of laat je sponsoren door anderen. Maar een Challenge moet wel een uitdaging zijn. Dus spreken we ook af wat je doneert als je het niet haalt… bijvoorbeeld 1 euro per ronde.

Vanaf 25 maart is de stempelkaart verkrijgbaar bij de balie en kan je samen met de coach je eigen Challenge bepalen. De actieperiode loopt de hele maand april. 

Doe het voor jezelf en doe het voor de kinderen met een Spierziekte die jouw steun goed kunnen gebruiken. Je donatie doe je uiterlijk in de eerste week van mei via milon.sportenvoorspieren.nl. Als wij de beste club worden, winnen we eeuwige roem en zal bij ons de cheque-overhandiging plaatsvinden. Gaaf toch?

We hopen dat je meedoet en wensen je alvast een mooie Challenge!

Team Bodysolutions

Let op, in augustus zijn wij op vrijdagavond gesloten

Beste Sporters, Gedurende de maand augustus zijn wij op vrijdagavond gesloten, vanaf september zijn wij er ook weer op vri...

Lees meer

Openingstijden Hemelvaart & 2 juni & Pinksteren

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren hanteren we aangepaste openingstijden: Donderdag 30 mei (Hemelvaart) - geopend 9.00-12....

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.