Voorlopige sluiting Bodysolution Clubs

Beste sporter bij Bodysolutions,

de maatregelen tegen het Corona-virus gaan een volgende fase in. Nadat de overheid al eerder had besloten zoveel mogelijk samenkomsten te beperken, heeft de regering vanavond verdere maatregelen aangekondigd om het COVID-19 virus definitief te bedwingen. Deze maatregelen betreffen dit keer ook de fitness- en sportclubs. Wij zullen het besluit van de regering opvolgen en onze Clubs tot, vooralsnog, 19 januari 2021 sluiten.  

Wij vinden het buitengewoon vervelend dat u voorlopig niet in onze Club kan sporten, maar wij hopen dat u begrip heeft voor deze noodgedwongen maatregel. Uiteraard zullen wij ook ditmaal alles in werk stellen om u zo goed mogelijk te blijven begeleiden op het gebied van bewegen, voeding en lifestyle. Meer informatie over hoe wij dit gaan aanpakken of hoe wij omgaan met uw lidmaatschap staat inmiddels in uw mailbox. Mailing gemist of niet ontvangen? U kunt de mailing ook teruglezen op www.bodysolutions.nl/coronavirus

Zorg in de komende periode goed voor uzelf en voor elkaar, maak gebruik van ons alternatieve aanbod en wij hopen u snel en gezond weer te kunnen begroeten in op de club.

Met sportieve groet,
Team Bodysolutions
14 december 2020

Voorlopige sluiting Bodysolution Clubs

Beste sporter bij Bodysolutions, de maatregelen tegen het Corona-virus gaan een volgende fase in. Nadat de overheid al eerde...

Lees meer

Mondkapjesplicht

Beste sporters, Er is de laatste tijd veel om te doen geweest, maar morgen is het zover en geldt er een mondkapjesverplichti...

Lees meer
Meer nieuws
 • Voeding

  Voeding

  Gezonde voeding is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl

  Lees meer
 • Vacature Lifestyle Coach

  Vacature Lifestyle Coach

  Wij zijn opzoek naar een nieuwe Lifestyle Coach!

  Lees meer
 • Milon Cirkel

  Milon Cirkel

  Lees hier alles over de Milon Cirkel

  Klik Hier

"Suzanne raadt 'Het hele gevarieerde programma' aan."

Suzanne van Dalen

"Mooie studio's met goede workouts en prima begeleiding!"

Silvana Skotarczak

"Relaxte ambiance, uitstekende begeleiding en prettige instructeurs"

André Parol

"Bodysolution is niet zo maar een sportschool. Zowel de apparatuur als de begeleiding is uiterst professioneel! Een aanrader..."

Simon Dekker

"Je kan er fantastisch sporten op een ontspannen manier met leuke trainers die je overal bij steunen. "

Hennie van Opijnen

"Misschien niet zozeer om snel een "wasbord" te verkrijgen. Hoeft ook niet, ik ben 68 jaar en heb al heel lang een wasmachine!"

Jos Hijman

"Gezellige en kleine sportschool met goede begeleiding en leuke sfeer!"

Jessica Bus

"Goed vol te houden voor een nooit gesport type zoals ik. Genoeg gezellig, genoeg lekker alleen trainen. Best meditatief."

Liesbeth Jansen

"Vandaag de intake een eerste ronde gedaan. Super leuk!"

Miranda Heijgen