Weten of Bodysolutions in IJsselstein, Zeist of Houten dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een sportschool in IJsselstein, Zeist of houten? Of ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness en heb je niet veel tijd? Dan zijn Bodysolutions IJsselstein, Zeist & Houten dé sportschool voor jou en met de Milon Cirkel is succes gegarandeerd!

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker wanneer je nog niet zeker weet of jij je wel op jouw plek voelt bij Bodysolutions IJsselstein, Houten of Zeist, daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test van 6 vragen, waarmee wij jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 

Sportschool Bodysolutions in IJsselstein, Zeist & Houten is dé plek voor mensen die willen trainen in weinig tijd. Bij Bodysolutions IJsselstein, Zeist & Houten ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Vraag nu jouw Maand Gratis aan. Doe de lidmaatschapstest om te kijken welk abonnement het beste bij jou past.

Let op, in augustus zijn wij op vrijdagavond gesloten

Beste Sporters, Gedurende de maand augustus zijn wij op vrijdagavond gesloten, vanaf september zijn wij er ook weer op vri...

Lees meer

Openingstijden Hemelvaart & 2 juni & Pinksteren

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren hanteren we aangepaste openingstijden: Donderdag 30 mei (Hemelvaart) - geopend 9.00-12....

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.