Weten of Bodysolutions IJsselstein dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een sportschool in IJsselstein? Of ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness en heb je niet veel tijd? Dan is Bodysolutions IJsselstein dé sportschool voor jou en met de Milon Cirkel is succes gegarandeerd!

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker wanneer je nog niet zeker weet of jij je wel op jouw plek voelt bij Bodysolutions IJsselstein, daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test van 6 vragen, waarmee wij jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 

Sportschool Bodysolutions in IJsselstein is dé plek voor mensen die willen trainen in weinig tijd. Bij Bodysolutions ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Vraag nu jouw openingsdeal aan. Doe de lidmaatschapstest om te kijken welk abonnement het beste bij jou past. 

Afvallen in slechts 35 Minuten per training

Verdubbel je resultaat in de helft van de tijd! Nú met startersvoordeel sporten op de milon cirkel. Veilig en vertrouwd ...

Lees meer

Openingsweekend

Kom naar ons openingsweekend op 20 & 21 januari van 10:00 - 14:00.

Lees meer
Meer nieuws