Hoe werkt het

De techniek achter EMS.

Hoe het werkt

Bij traditionele lichaamsbeweging sturen de hersenen impulsen waardoor spieren worden gestimuleerd. Spieren met een minder ontwikkelde verbinding met de hersenen trekken echter niet zo snel samen of ontwikkelen zich minder snel.

De elektromagnetische en elektrische spierstimulatie behandeling met  is gebaseerd op het imiteren van deze signalen die onze hersenen naar de spieren sturen.

De impulsen worden via elektromagnetische panelen en sensoren naar het oppervlak van de huid boven de te stimuleren spieren geleid. Dit zorgt ervoor dat spieren samentrekken, met een resultaat dat vergelijkbaar is met daadwerkelijke beweging en regelmatige spiercontracties.

Voordelen van elektromagnetische stimulatie:

Meer spiermassa
Verschillende klinische onderzoeken tonen aan dat de spiermassa na 4 sessies gemiddeld 16% toeneemt. Vooral bij ongetrainde mensen wordt het weefsel versterkt.

Meer spierkracht
De snelle regeneratie van de spiervezels zorgt voor een verbetering van hun kwaliteit en kwantiteit. De geleidelijke toename van zowel oppervlakkige als diepe spieren, zonder risico op blessures en hoge intensiteit, verhoogt de spierkracht.

Meer weerstand
De functionele magnetische stimulatie zorgt voor maximale uitputting en verhoogt de weerstand van de betrokken spieren. Verbetert de cardiovasculaire efficiëntie en hersteltempo.

Verbetering van de metabolische efficiëntie
Radicale spierinspanning veroorzaakt calorieverbruik zodat het lichaam de energieprioriteiten kan herschikken.

Spierrevalidatie
Het gebruik van de technologie is zeer effectief gebleken bij de behandeling van de bekkenbodem, verzwakking van het spierstelsel en weefselverliesprocessen.

De Muscle & Toning Therapy verlicht spanning in spieren, evenals contracturen en knobbeltjes. Daarnaast is het uitermate effectief voor Cellulitis, Striae, Spataderen en Fibromyalgie.

Verhoogde vasculariteit
Elektromagnetische spierstimulatie veroorzaakt verwijding van de bloedvaten waardoor de bloedtoevoer toeneemt en de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de spiervezels wordt vergemakkelijkt het rekt de huid uit en verbetert het uiterlijk ervan. Elektromagnetische energie met hoge intensiteit in combinatie met selectieve neurostimulatie zorgt voor een uniek spierversterkend en regenererend effect.

Vermindering van musculoskeletale aandoeningen
In gevallen van lichte of matige scoliose is het gelukt het proces van abnormale kromming van de wervelkolom te stoppen of te vertragen door het stimuleren van de rugspieren.

Vermindering van lichaamsvet
Een behandeling met helpt om het gewicht en vooral het lichaamsvet aanzienlijk te verminderen, terwijl de spieren van het lichaam toenemen.

Vermindering van de diameter van de taille, heupen en dijen. Vermindering van het volume in de taille, vergezeld van een toename en stabiliteit van de bilspieren.

Volkomen veilig
De behandeling met Wonder® technologie is zonder risico’s of complicaties. Deze krachtige en functionele Magnetische Stimulatie behandeling veroorzaakt alleen wat spierpijn de dagen na de behandeling en vereist geen hersteltijd.

Voordelen passieve EMS ten opzichte van actieve EMS

Passieve EMS

De voordelen van passieve EMS t.o.v actieve EMS

Vraag jouw gratis proefsessie aan en ervaar het zelf!

Lees hier hoe we met jouw privacy omgaan.

*verplichte velden

Vraag jouw gratis proefsessie aan en ervaar het zelf!

Lees hier hoe we met jouw privacy omgaan.

*verplichte velden