Groepslessen

Bij Bodysolutions kun je terecht voor verschillende groepslessen, waaronder Yoga, Pilates, Step & Shape en RugVitaal. Is het mooi weer? Dan verplaatsen we regelmatig naar buiten!

Yoga
Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. De oefeningen (Asana’s) geven kracht en energie en zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning. 

Pilates
Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve work-out die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Step & Shape
Bij Step & Shape draait alles om de step. Een in hoogte verstelbaar bankje met een antislipplatform waar je afwisselend op- en afstapt op de maat van de opzwepende muziek. Tegelijkertijd worden er verschillende armbewegingen gemaakt. Omdat de step in hoogte verstelbaar is, kun je de les zo zwaar maken als je zelf wilt.

RugVitaal
Maak je rug sterker met RugVitaal. Deze specifieke rug-training heeft als doel de stabiliteit, spierkracht en conditie van de rug en het bekken te verbeteren. De training is geschikt voor ieder die zijn wervelkolomstabiliteit wil verbeteren en voor mensen met rugklachten.

Het lessenaanbod kan wisselen per club en seizoen. Neem contact met jouw locatie naar keuze voor het huidige aanbod.

Vraag een Proefles aan

Voorlopige sluiting Bodysolution Clubs

Beste sporter bij Bodysolutions, de maatregelen tegen het Corona-virus gaan een volgende fase in. Nadat de overheid al eerde...

Lees meer

Mondkapjesplicht

Beste sporters, Er is de laatste tijd veel om te doen geweest, maar morgen is het zover en geldt er een mondkapjesverplichti...

Lees meer
Meer nieuws
 • Voeding

  Voeding

  Gezonde voeding is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl

  Lees meer
 • Vacature Lifestyle Coach

  Vacature Lifestyle Coach

  Wij zijn opzoek naar een nieuwe Lifestyle Coach!

  Lees meer
 • Milon Cirkel

  Milon Cirkel

  Lees hier alles over de Milon Cirkel

  Klik Hier

"Suzanne raadt 'Het hele gevarieerde programma' aan."

Suzanne van Dalen

"Mooie studio's met goede workouts en prima begeleiding!"

Silvana Skotarczak

"Relaxte ambiance, uitstekende begeleiding en prettige instructeurs"

André Parol

"Bodysolution is niet zo maar een sportschool. Zowel de apparatuur als de begeleiding is uiterst professioneel! Een aanrader..."

Simon Dekker

"Je kan er fantastisch sporten op een ontspannen manier met leuke trainers die je overal bij steunen. "

Hennie van Opijnen

"Misschien niet zozeer om snel een "wasbord" te verkrijgen. Hoeft ook niet, ik ben 68 jaar en heb al heel lang een wasmachine!"

Jos Hijman

"Gezellige en kleine sportschool met goede begeleiding en leuke sfeer!"

Jessica Bus

"Goed vol te houden voor een nooit gesport type zoals ik. Genoeg gezellig, genoeg lekker alleen trainen. Best meditatief."

Liesbeth Jansen

"Vandaag de intake een eerste ronde gedaan. Super leuk!"

Miranda Heijgen